duo logga 2019e 5000x750
facebooklogga
spotifylogga_1
ituneslogga
 
knapp
insta17duo

KÖRPROJEKT


Nyskrivet & tänkvärt för kör tillsammans med oss...


Vill din kör jobba med något nytt? Vi erbjuder ett nyskrivet material, i form av tänkvärda visor. Med dessa skapar vi tillsammans en musikalisk högtidsstund som berör...!


Idén är enkel, men oerhört uppskattad, av både körsångare och körledare;

- Vi skräddarsyr körarrangemangen för din kör, vad det gäller sättning och svårighet.

- Vi anpassar programmet och antalet sånger efter körens önskemål, beroende på hur mycket tid man anser sig vilja lägga på repetitioner.

- Vi skickar materialet till kören som repeterar in detta själva. Sedan möts vi under en gemensam kördag/kördagar och avslutar med konsert.


Vårt mål är framför allt att kören tar till sig vår musik och inte minst våra texter och gör dem till ”sina egna”. Att vi under arbetets gång kan skapa möten och dela vardagsnära tankar med varandra och att vi sedan gemensamt får förmedla dessa till publiken genom våra sånger.


Så här ser årets tema ut....


EN NY DAG

Tänk, att vi varje morgon vaknar upp till en ny unik dag, en dag som ingen i hela världen levt förut. Varje dag är en ny gåva, en möjlighet att fatta nya beslut eller samma beslut, varje dag; en ny chans!

Livet blir inte alltid som vi föreställt oss, det vet vi. Saker sker som vi inte önskar, vi gör misstag och felsteg, händelser inträffar som vi inte kan styra över. Men livet ÄR.


Programmet En Ny Dag handlar om att finna sinnesro i vardagen. Den sinnesro vi behöver för att ibland bara acceptera att livet ÄR, eller för att se vad vi kan förändra i våra liv, den sinnesro vi behöver för att öppna nya dörrar, för att kanske våga Tänka Om


”Ur dagboken: Jag har just vaknat upp till en ny dag, druckit mitt morgon-kaffe och läst tidningen. En ny dag...! Jag har egentligen ingen aning om vad den kommer att innehålla, även om jag lagt upp en plan och har ett program att följa. Exakt hur den kommer att bli har jag ingen koll på. Skrämmande... eller inspirerande...?! Jag satsar på det sistnämnda. Det handlar om ett val, val av förhållningssätt till livet. Jag kan antingen gå och vara rädd för att något hemskt ska hända och glömma bort att verkligen leva, eller så kan jag se varje dag som en ny, fantastisk gåva att ta emot och leva fullt ut. En ny dag!”


Sånger som ingår i programmet: Tiden Den Går, Andetag, Himlen Gråter, Lev Ditt Liv Just Nu,

Idag Vi Är, Mitt Paradis, Bli Min Morgondag, som Fågeln Så Fri, Spegling, Självklar. Dessutom

ingår våra nya församlingssånger - Sårbar och Tack För Att Du Ser

"alla sjunger andras låtar,

men vi sjunger våra  

- ett möte med oss blir unikt - "